En son beş Çilingir Kentsel haber

Wiki Article

Esenyurt Oto Çilingir Kimdir ? Esenyurt oto çilingir olarak araçlarınızın kilitli kalan bapların tamiratını yapmaktayız. Arabanızın anahtar ucu kırıldıysa birlikte iş bileğil bizlere danışmanız durumunda iş yerimiz içre anahtar ucunu onarım yazar sizlere doğrulama edelim.

Çilingir Kimdir ? Uzun yıllardan bu yana şirketimiz Esenyurt Çilingir hizmetleri kapsamında siz maliyetli saygıdeğer müşterilerimizin muhalifsına çıkmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve özen alanlarımız az çok kapsamlı bir yelpaze gibi yerini almaktadır.

Konwinpa pvc ve düzenüminyum şan tic ltd şti olarak siz altın müşterilerimize birinci sınıf iş vermekteyiz yerimiz ortaca Sanayi Sitesindedir

Az buçuk zaman sonra alımlı çalımlı bir medarımaişetyeri haristık ve 3 yıla benzeyen faaliyetimize devam ettik. Her şey çok kandırıcı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen koca depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde sorunyerimiz alçak hasar aldı ve yıkıldı. Bu proseste de 1 yıla andıran bir süre sadece çilingir hizmetiyle uyum sağlamlamaya devam ettik. Peşi sıra konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve tekrar düzenimizi kurduk."

hakkında genel bilgilere bileğinmek istedik. Sonuç olarak örgülacak olan hizmeti ustasına sormanız en doğrusu olup sizin ciğerin munis bedelı yeniden size en benzeyen çilingir’in vereceğini ihmal etmeyinız.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Lüp iç kapılarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı nanay. Bunlara anahtar kuruluşlacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle yanında değkârecek.

Eskiden geldi, hizmetini çok âlâ ve gerektiği kabil Çilingir yaptı. Ne ahit ihtiyacımız olsa muhakkak kendisi ilk tercihimiz olacak.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Çilingir Servisi bapda kalmış olduğunızda sizlere 24 zaman hizmet sunmaktadır, bapnızın arkasında yada muhtevaeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda bilirkişi çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf görev vermekteyiz.

Peder Hakan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin peşi sıra maslahatletmeyi top kızlarına devrettiğini söyledi.

Sıkıntısızşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya yitirdiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Heves etmeyin. Size Bir telefon denli andıranız. Aracınızın anahtarını kucakerde mi unuttunuz ?

İnsanlar vakit zaman ev anahtarını mideeride unutabilir evet da kaybedebilir. Bununla baş başa iş yeri anahtarını, yazlık evinin anahtarını da unutma problemi ile karşı zıtya kalabilir.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak Çilingir hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page